Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Niğde’deki basın kuruluşları için program düzenledi.
“Bizim gözümüz kulağımızsınız”

Basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Daha nice Gazeteciler Günü’ne erişmenizi sağlıkla başarıyla temenni ediyorum. Siz gazetecilerle biz beraber çalışıyoruz. Biz hizmet yapma noktasındayız. Siz de hizmeti halka anlatma halkın isteklerini bize getirme varsa yanlışlarımızı hatırlatma ne kadar güzel, bazı şeyleri de tavsiye etme noktasındasınız aslında. Hepinizden Allah razı olsun teşekkür ediyorum. Bizim gözümüz kulağımızsınız her ne kadar yöneticiler bazen gazetecilerin sorduğu sorular o anda hoşuma gitmese de gazeteci mutlaka halktan bir mesajı taşımak üzere ordadır. İdareci belki çalışma yoğunluğundan belki de streste göremediği bir şeyi gazeteci hatırlatıyor olarak düşünmemiz lazım. En azından bir yanlışlık varsa düzeltme ve biz idarecilerinde kendimizi anlatma halka da anlaştırma durumu noktasında çok önemli görevi yapıyorsunuz. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Basın mensupları da düzenlenen yemekli programdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Özkan’a teşekkür ettiler.
 
Editör: TE Bilişim