Başkan Emrah Özdemir Mesajında; Takvimler 15 Temmuz 2016 tarihini gösterdiğinde hain darbe girişimi karşısında Türk Milleti dik duruşuyla dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazmış ve asla diz çökmeyeceğini tüm cihana ilan etmiştir.

Niğde’miz, darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren demokrasinin yanında yerini almış, hemşerilerimiz asil duruşuyla memleketine sahip çıkmıştır.

15 Temmuz günü hain FETÖ kalkışmasından haberdar olur olmaz hemen harekete geçerek darbenin karşısında durduğumuz gece, yaşadığımız en onurlu gecelerden bir tanesidir.

15 Temmuz, bütün dünyaya Türk milletinin nasıl bir vatan aşkına sahip olduğunu bir kez daha gösterdiği şanlı bir gündür.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bağımsızlığımız için yazılan bu kahramanlık destanı seneler geçse de unutulmayacak ve her daim tazeliğini koruyacaktır.

Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

Ömer Halisdemir'in ve cümle şehitlerimizin aziz ruhunu selamlayarak, yüreği vatan ve millet aşkıyla atan tüm hemşerilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim