Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Perşembe pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan’ın Pazar ziyareti yaklaşık 5 saat sürdü.

Vatandaşlarla bir araya gelmek ve halkın arasında olmak için sürekli fırsat yaratan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatilini de vatandaşların arasında geçirdi. Esnafı ve Perşembe pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşlar ve pazarcı esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  Perşembe Pazarının İstasyon Caddesi girişinden başlattığı ziyaretini Sungurbey Camii önünde tamamlayan Başkan Akdoğan’ın Pazar ziyareti vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisi nedeniyle yaklaşık 5 saat sürdü. Pazar yerine alış veriş yapmak için gelen vatandaşlar ve pazarcı esnafına hayırlı alışverişler dileyen Başkan Akdoğan, “Pazar yerlerimizde hem alışveriş yapmak için gelen vatandaşlarımızın hem de pazarcı esnafımızın işini kolaylaştırmak için yaptığımız düzenlemelerden olumlu dönüşümler alıyoruz” dedi.

Niğde Belediyesi olarak son 7 yıl içinde pazaryerlerinde çok önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Başkan Akdoğan, bu süre içinde 3 ayrı mahalledeki pazaryerlerinde kapalı pazaryeri oluşturduklarını, önümüzdeki dönemlerde de ihtiyaç olan yerlere 2 pazaryeri daha kurmayı planladıklarını ifade etti. 

 
Editör: TE Bilişim