Belediye Başkanı Akdoğan Şehit Aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi, ayrıca Başkan Akdoğan Hastaneyi ziyaret ederek Ramazanda hastaların hatırını ve isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ramazan Ayı nedeniyle düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde şehit aileleri ile bir araya geldi.

 

Düzenlediği iftar yemeği ile Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Şehit aileleriyele tek tek sohbet ederek Ramazan Ayının hayırlı olmasını diledi. Düzenlenen iftar yemeğine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rifat Özkan, Mustafa Yiğit ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir'in yanı sıra çok sayıda şehit ailesi katıldı.

 

Manevi duyguların yoğun olduğu Ramazan Ayında birlik ve beraberliğin göstergesini ortaya koyan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehit yakınlarına; "Mağfiret ve paylaşma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında rabbim tuttuğunuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etsin. Ramazan Ayınız mübarek olsun. Vatan topraklarını savunurken şehit olan kardeşlerimize, evlatlarımıza da bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Akdoğan'dan Hastane Ziyareti

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu, istek ve ihtiyaçlarını sordu.

 

Hastalarla sohbet eden Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'a hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah'tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi



Editör: TE Bilişim