Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde yaklaşık 8 ay süreyle Niğde Belediyesi bünyesinde çalışacak işçilerle toplantı yaptı. 

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit, Harun Dikici, Rıfat Özkan ile program çerçevesinde çalışacak 120 personel hazır bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı toplantıda işçilere belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verip hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettikten sonra belediye bünyesinde yapacakları çalışmalarda başarı ve kolaylıklar diledi.

Akdoğan açıklamasında "İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında belediyemizde çalışacak 120 vatandaşımızla toplantı yaptık.

İşçiler 8 ay bizimle birlikte belediyemiz Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlükleri, bünyesinde alt yapı, üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımızda ve diğer birim müdürlüklerimizde görev alacak. Bu işçilerimizle birlikte halkımıza en güzel şekilde hizmet verip şehrimizde hayatı kolaylaştırmak için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Programın hem işçi dostlarımız hem de halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum“ dedi.
Editör: TE Bilişim