Çanakkale Zaferinin 107.yıldönümü kutlamaları kapsamında Niğde İl Müftülüğünün lise öğrencileri arasında düzenlediği şiir yarışmasında Niğde il 1’incisi olan   Niğde Fen Lisesi öğrencisi Zihniye Aydoğdu'ya ödülü verildi. 

Ödülü Almadı!

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış

Zihniye Aydoğdu'nun ödülü İl Müftüsü Osman Ayas ve Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'ında bulunduğu bir törenle verildi. Ödülü takdim edilen Zihniye Aydoğdu: “Mehmet Akif ’in bir torunu, Asım’ın nesli olarak nasıl ki Mehmet Akif, İstiklal Marşını para ödülü için yazmadıysa ben  de canlarını bu kutsal vatan için veren ve bizlere istiklalimizi hediye eden  Çanakkale şehitlerine yazdığım bu şiiri para için değil, onlara olan minnettarlığımdan ve sevgimden dolayı  yazdım. Kazandığım bu para ödülünü müftülüğe bağlı kız Kur’an kurslarına bağışlıyorum.” dedi.

Ödül töreninde konuşan Niğde İl Müftüsü Osman Ayas öğrencimiz Zihniye Aydoğdu’yu başarısından dolayı tebrik etti.  Takdire şayan davranışından dolayı da ayrıca kendisine teşekkür ederek derslerinde başarılar,  diledi.

Ödül töreni için il müftülüğünde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar: “Öğrencimiz Zihniye  Aydoğdu’nun diğer öğrencilerimize de örnek olacak bu davranışı bizleri çok mutlu etti. Zihniye, daha önce katıldığı diğer yarışmalarda da başarılı sonuçlar elde eden bir öğrencimiz. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim