Niğde Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Asfalt çalışmalarına devam eden Niğde Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla Niğde'nin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Niğde Belediye Başkanlığı Niğde'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nar Mahallesinde ve İlhanlı Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle araları alt yapıları yapılarak yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

5 ayda 82 bin metre kare asfaltlama yapıldı

Niğde genelinde 2014 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Aşağı Kayabaşı, Nar, İlhanlı, Burhan, Selçuk, Efendibey, Yenice ve Dere Mahallesinde, toplamda 20 bin 750 ton asfalt kullanılarak 82 bin 800 metre kare, bir başka değişle 12 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Nar Mahallesinden Belediye Başkanı Akdoğan'a teşekkür

Nar Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a mahallem adına, Nar Mahallesi adına, derneğimiz adına ve muhtarlığım adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 40 yıldır Nar Mahallesinin ara sokaklarında asfalt yoktu. Her söylediğimizi yerine getiren Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyorum. Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim