Altunhisar İlçesine bağlı Köy Muhtarlarından oluşan heyet Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Haber: Ali AKBAŞ

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’ de katıldılar


Muhtarlar adına konuşma yapan Yakacık Köy Muhtarı Ramazan Erdoğan “İlçeye yapılan hizmetlerden dolayı İlçedeki tüm muhtarlar adına size teşekkür ederiz. Biz ne kadar Belediyeden düşmüş olsak ta siz büyüklerimiz bizlerin boynunu bükük bırakmadınız, gerekli hizmetleri sayenizde aldık.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Necmeddin Kılıç konuşmasında; “Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Tarih boyunca Dünya Milletlerinin gözünde Anadolu önemli bir yer tutmuştur. Anadolu topraklarına dağılmış çok güzel ve aziz insanlar var. Niğde Anadolu’nun önemli İllerinden biri, bu coğrafyada çok güzel insanlar var. Eli öpülesi nineler, eli öpülesi dedeler ve değerli evlatlar var. Bu güzel insanlara hizmet etmek bizim için görevdir, şereftir, ibadettir. Bu güzel insanımızın kaliteli insan yapısının karınca kararınca yaptığımız hizmetler için bizleri teşekküre layık görmesi, muhtarlarımızın bu ziyareti bizim için mutluluk vesilesidir.


2015 güzel ve başarılı bir yıl oldu 2016 yılının da verimli bir yıl olması için çalışmalarımızı başlattık. Bu amaçla çalışmalar yapıyoruz, programlar hazırlıyoruz. Bir taraftan kaynak temin ediyoruz bir taraftan köylerimizi şehir yapabilmek için adına neler yapabileceğimiz tasarlıyor ve bu yolda arkadaşlarımızla birlikte yoğun olarak çalışıyoruz hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlimiz için yapılan çalışmalar esnasında desteklerini esirgemeyen; İl Genel Meclisimize, İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Özel idare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.


Bir olmaya diri olmaya devam edelim daha güzel günler bizi bekliyor,  güzel günlere kavuşmak için 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Birlik ve beraberlik çok önemlidir bir olursak beraber olursak tüm sorunlarımız çözülür,  İlimizi daha güzel yarınlara taşırız nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.


Editör: TE Bilişim