Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü  saat 14.00’de Niğde Gazeteciler Cemiyeti Binasında yapıldı.
 
Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Genel Kurul toplantısında açılış konuşmasını NGC Başkanı Alpaslan Düzgün yaptı. Düzgün Niğde Basınının her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek;  “Niğde basını olarak her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Her ne kadar ilimizde 3 ayrı Basın Meslek Kuruluşu olsa da, basın camiasının sorunları ve sıkıntıları karşısında tek ses olmamız gerekir. Unutulmamalıdır ki hepimiz aynı gemideyiz, gemi batarsa hepimiz batarız. Onun için Niğde basını sorunları karşısında tek yumruk, tek ses olmalıdır” dedi. NGC Başkanı Düzgün konuşmasının devamında Başkanlığı döneminde yapılan faaliyetler hakkında genel kurul üyelerine bilgi verdi.
 
Başkan Düzgün’ün konuşmasının ardından Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu, Gelir Gider Cetveli ve Tahmini Bütçe okunarak genel kurulun onayına sunuldu. Genel kurul okunan raporları oy birliği ile kabul etti. Raporların okunmasının ardından genel kurulda seçim maddesine geçildi, Tek listenin çıktığı genel kurulda Alpaslan Düzgün yeniden Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildi.  Üç yıl süreyle Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı görevine seçilen Düzgün, ayrıca İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Sekteri görevini yürütüyor.
 
Genel Kurulun dilek ve temenniler kısmında Cemiyet üyeleri duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Genel Kurul sonunda NGC Başkanı Alpaslan Düzgün,  üyelere genel kurula katılmalarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 



Editör: TE Bilişim