Niğde Yetim Eli Derneği, Niğde İl Göç İdaresi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından Niğde'deki yetim çocuklar piknikte buluşturuldu.

Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

Çiftlik ilçesinde bulunan Ketençimen Yaylası'nda düzenlenen sosyal uyum pikniğine katılan yetim çocuklar, eğlenceli oyunlarla keyifli saatler geçirdi. Çocuklara sürpriz hediyeler verildi.

Niğde Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan, yaptığı açıklamada, bayram sonrası yetimlere yönelik piknik organizasyonu yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Niğde Yetim Eli Derneği, Niğde İl Göç İdaresi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ortaklığında 150 yetim çocuk ve 50 de anneleri olmak üzere toplam 200 kişiyi pikniğe getirdik. Bu piknik alanında özellikle spor parkurları oluşturduk. Çocukların oyun oynamalarını sağlarken hangi spora eğilimleri olduklarını keşfetmek istiyoruz. Bu çocuklarımızın o sporu yapmaları yönünde girişimlerimiz olacak. Sosyal uyum pikniğimiz çok güzel geçti. İnşallah bunu gelenekselleştirmeyi düşünüyoruz."

Editör: TE Bilişim