Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü  görevini 14 aydır  yürüten Ziya Eser, görevinden ayrıldı.
Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanan bir veda mesajı ile görevinden ayrıldığını belirten Ziya Eser asıl kadrosunun bulunduğu Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine dönüyor.
İlimiz  son yıllarda eğitim konusunda Türkiye ortalamasının üzerinde bulunuyordu. Niğde’deki her kesim ile iyi diyalog içinde bulunan Ziya Eser’in yerine Niğde İl Milli Eğitim Müdürü olarak da Kadrosu Niğde'de olan Çankırı Milli Eğitim Müdürü'nün atanacağı tahmin ediliyor.
Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser Veda Mesajı;
"Niğde Milli Eğitim Teşkilatının Saygıdeğer Mensupları, Değerli Mesai Arkadaşlarım;
 
06 Temmuz 2010 tarihinden bu yana İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktayım. Bakanlığımızca "görevlendirme"lerin sona erdirilmesi nedeniyle ben de kadromun bulunduğu Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevime dönüyorum.
 
14 aydır sürdürdüğüm Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğüm süresince, siz değerli meslektaşlarım ve mesai arkadaşlarımla; el birliği ve gönül birliği içerisinde ekip çalışması yapma gayretinde oldum. Göreve geldiğimde Niğde Milli Eğitiminin yakaladığı başarıyı sevinçle müşahede etmiştim. Şimdi de Niğde Milli Eğitimini aynı başarıyla teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Bundan sonra da sizlerin bu başarıyı artırarak devam ettireceğinize inanıyorum.
 
Bu dünyanın fani olduğu gibi, bütün görevlerin ve makamların da geçici olduğunu biliyorum. Şairin "Baki kalan bu gök kubbede hoş bir seda imiş" dediği gibi;
Gönüllerde hoş bir seda bırakma arzusuyla sizlere veda ediyor, helallik diliyor, varsa ben herkese hakkımı helal ediyorum.Selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimle.....Allah'a ısmarladık."
 
Ziya ESER
Niğde İl Milli Eğitim Müdürü


Editör: TE Bilişim