Niğde Üniversitesi  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na bu yıl kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Niğde ve Niğde Üniversitesi tanıtım programı düzenlendi.


Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerin, yaşayacakları şehri ve okuyacakları Üniversiteyi tanımalarını sağlamak için her eğitim öğretim yılının başında düzenlenen tanıtım programı Derbent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programda bir açılış konuşması yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, öğrencilere Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Üniversitemizle ilgili bilgiler verdi. Program kapsamında okul müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim elemanları da öğrencilere çeşitli konularda bilgiler vererek sorularını cevaplandırdı.

Tanıtım programı kapsamında Niğde’nin tanıtılmasına yönelik olarak bir gezi düzenlendi. Gezide Gümüşler Manastırı, Roma Havuzu, Tyana Antik Su Kemerleri gibi Niğde’nin tarihi ve turistik yerleri tanıtıldı. Programın son bölümünde öğrencilere Merkez Yerleşke ve buradaki eğitim birimleri ile sosyal alanlar gezdirildi.

Merkez Yerleşke tanıtımı kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Anıt Alanı’nda Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’le de bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, öğrencilere yüksek öğrenim süresince dikkat etmeleri gereken noktalardan bahsederek hepsinin ülkemize ve milletimize karşı sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışması gerektiğini söyledi.  Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin her türlü sorununu çözmeye ve tüm beklentilerine cevap vermeye çalıştıklarını belirten Rektörümüz, Üniversitemizin sahip olduğu imkânların her geçen gün arttığını söyledi. Niğde’nin ulaşım sorunu olmayan, güvenli, ekonomik ve huzurlu bir şehir olduğunu bu yönüyle burada okudukları için öğrencilerin kendilerini şanslı saymaları gerektiğini söyleyen Rektörümüz, yeni öğrencilere eğitim hayatlarında başarı diledi. 

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ SON 3 YIL DEĞERLENDİRMESİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN







Editör: TE Bilişim