"Güvenli Okul" projesi kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Okul yönetiminden okulun durumu hakkında bilgi alarak; güvelik konulu toplantıda öğretmenlerle bir araya geldi.

Okul içi ve çevresinde incelemelerde bulunarak, okul güvenliği ile ilgili kamera sistemleri ve okul çevresinde güvenliğin azami ölçüye çıkarılması konularında yetkililerden bilgi alan Vali Şimşek, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanı ve velilerinde katılımı ile değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantıda yaptığı açıklamada eğitim ve öğretim ortamında okul, öğretmen, veli ve öğrenci ilişkilerini çok önemsediklerini belirten Vali Yılmaz Şimşek, gençlerin ve çocukların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirilmesi aynı zamanda akademik başarının olmazsa olmazının okul-veli-öğrenci arasındaki iletişim, diyalog ve işbirliği olduğunu ifade etti.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; “ Eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek ve öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlemek üzere ilimizde bulunan okullarımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Eğitimde kalitenin artırılması adına gerek bizler, gerek öğretmenlerimiz, gerekse velilerimiz hep birlikte gayret etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri için her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca verdikleri bilgilerden, çalışma ve gayretlerinden dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

7
Editör: TE Bilişim