Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) tarafından düzenlenen bir program kapsamında Niğde Orman İşletme Müdürlüğünde iş kanununa tabii personele “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitim semineri verildi.


Niğde Üniversitesi Derbent Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğretim elemanları
İş Güvenliği Uzmanı Öğr Gör. Kahraman Gülşen, Öğr.Gör. Serenay Şahin, Öğr.Gör. Eşref Erdoğan ve Üniversitemiz Sivil Savunma Uzmanı Y. Kenan Aydın tarafından verildi.


Düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Seminerinde, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği bilgileri konusuna değinilerek, iş yerlerinde çalışanları bekleyen riskler, fiziksel etmenler, iş kazası ve kazaların analizleri hakkında geniş bilgiler verildi. Ayrıca karşılaşılabilecek bu tarz durumların önlenmesi için yapılması gereken risk analizi çalışmaları, elektrik ve güvenlik, kişisel koruyucu donanımlar, el aletleri ile yapılan çalışmalarda dikkat edilecek hususlar ve yangın konularını kapsayan eğitimler verildi.


Eğitimin sonunda Niğde Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir’in de aralarında bulunduğu seminerine katılan 45 kişiye katılım belgesi verildi.

















Editör: TE Bilişim