Eğitim-Bir-Sen’den Kaynaşma Yemeği…
 
 
Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Niğde Üniversitesi’nin son zamanlarda yükselen başarı çıtasını ve kent-üniversite işbirliği çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek; “Üniversitemizin değerli çalışanlarını ve üniversitemizin bu çalışmalarını çok önemsiyoruz” dedi.
 
Kısa adı Eğitim-Bir-Sen olan Eğitimciler Birliği Sendikası Niğde Şubesi Üniversite temsilciliği birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledi. Yemeğe Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Muzaffer Yörükoğlu ile Niğde Üniversitesi çalışanları katıldı.
 
Programda bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, akademisyenlerin sendikalarına üye olmalarını önemsediklerini kaydederek; “Eğitim-Bir-Sen olarak üniversitemiz çalışanlarının ve öğretim görevlilerinin bilgi birikimlerinden üst düzeyde yararlanmayı hedefliyoruz. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Ne kadar adım atarsak, ne kadar reform yaparsak yapalım eğitim alanında çalışan bütün bileşenleri aynı potada toplamadıkça başarılı olamayız” şeklinde konuştu.
 
Eğitim-Bir-Sen Niğde Üniversite Temsilcisi Muzaffer Yörükoğlu da katılanlara teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarda üniversite çalışanları olarak bir arada olmak istediklerini dile getirdi.




Editör: TE Bilişim