Niğde Üniversitesi, kent ve sanayi ile yürüttüğü işbirliği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılan işbirliği çalışmaları kapsamında son olarak ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. yöneticileri ile öğrenciler  bir araya geldi. 


“Niğde Üniversitesi-Ditaş Buluşması-
1” adı verilen ve Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selen Doğan, öğretim elemanları  ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik Ditaş Pazarlama ve Ürün Yönetimi Müdürü Mehmet Buğra Bilen’in, öğrencilere firma hakkında bilgi vermesiyle başladı.

Daha sonra Ditaş İnsan Kaynakları Planlama ve Geliştirme Uzmanı Akal Saraçoğlu etkili cv hazırlama teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Ditaş yöneticileri; Pazarlama ve Ürün Yönetimi Müdürü Mehmet Buğra Bilen, Mühendislik ve Ar-Ge Müdürü Tuna Saraçoğlu, Çevre Mühendisi Ümit Ömür ve Uluslararası İlişkiler- Avrupa Birliği Uzmanı Bahar Sinal Özcan’ın kariyer öykülerini anlatıp öğrencilerin sorularını cevaplamalarıyla devam eden etkinlik öğrencilere sürpriz hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Ditaş İnsan Kaynakları Planlama ve Geliştirme Uzmanı Akal Saraçoğlu’na Ditaş çalışanları adına plaket takdim ederek teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim