Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği arasında lisansüstü eğitim alanında gerçekleştirilecek iş birliğinin usul ve esasların düzenlendiği bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokole Üniversite  adına Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği adına ise İl Temsilcisi İhsan Uğraş imza attı.

Bu protokole göre Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciği üyelerinin meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip edilerek, bilgi ve becerilerinin artırılmasına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlanıyor.

Buna göre, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yürütülen II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için her eğitim-öğretim yılı başında belirlenen eğitim ücretlerinde, Türkiye  Kamu-Sen Niğde İl Temsilcilği üyelerine indirim uygulanacak. İndirim oranları, her bir yüksek lisans programına kayıt yaptıran üye sayısı, verilen kontenjanın %10’u kadar %5, %20’si kadar %10, %30’u kadar %15, %40’ı kadar %20, %50’si ve üzeri üyeler için %25 şeklinde uygulanacak. Ödemeler, Üniversitemizin uygun gördüğü ödeme şekilleri ile yapılacak.

NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi

Protokolün ardından açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin toplumun tüm kesimlerine lisansüstü eğitim fırsatı sunma noktasında önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek iş birliklerinin artarak devam edeceğini de önemle vurguladı. Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu ayrıca imzalanan protokol dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi İhsan Uğraş’a teşekkür etti.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi İhsan Uğraş ise törendeki açıklamalarında, ortaya konulan iş birliği dolayısıyla Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek protokolün herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim