Toki Anaokulu Müdürü Ayhan Gülen ”Günümüzün mutlu, geleceğin başarılı bireylerin okulu Bor Toki Anaokulu…”

 

Okul Öncesi Eğitimin öncü okulu Bor Toki Anaokulu 2011–2012 eğitim yılı yılsonu etkinliklerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde; BİZİM YAPTIKLARIMIZ” isimli sergi ile açılış yaptı.

Serginin açılışı 30 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 13:30 da ; Bor Kaymakamı Muammer BALCI, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu KIRAÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK, Bor Toki Öğretmen Lisesi Müdürü Fatih UZEL, Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet SALTUK, Anaokulu Müdür ve Yardımcıları ile yoğun veli katılımıyla gerçekleşti.

Açılış sonrasında kurdelenin kesilmesinden sonra protokolün hepsi kesilen kurdeleleri hatıra olarak aldılar.


TOKİ Anaokulu Müdürü Ayhan GÜLEN yaptığı konuşmada, “5 şubede eğitim gören öğrencilerin; sanat etkinliğinde yaptıkları pastel boya çalışmaları, suluboya çalışmaları, özgün çalışmalar, artık materyal çalışmaları, proje çalışmaları ve aile katılım çalışmalarından oluşan tamamen çocuklarımızın kendi çalışmalarının yer aldığı sergi de; paylaşmanın, yardımlaşmanın, yaratılıcığın, bireysel farklılıkların ve ailenin eğitimin içinde yer aldığı çalışmalar; şu günlerde çok sık duyduğumuz eğitimde değerler eğitimi projesinin aslında okul öncesi eğitimde sürekli yapıldığının bir göstergesi olarak, sanatın insana kattığı değer yahut bireyin sanatı değerli kıldığı görüyoruz.” dedi.

GÜLEN, “Niğde de okul öncesi eğitimin öncü okulu olarak; ekip ve emeği birleştirerek, öğrenci sevgisini yaşayarak ve veli desteğini sürekli hissederek yolumuza devam ediyoruz.

Sergimizin açılışına çocuklarımız mutlu etmek adına misafirimiz olan tüm katılımcılara; öğrencilerimiz ve personelim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca yerel basın mensuplarımıza okul öncesi eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim