Niğde il merkezinde  faaliyet gösteren Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri ve öğretmenlerinin birlikte hazırladığı Yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni izleyenleri büyüledi.


Haber Fotoğraf : Erdal GÜÇER 

Bu hafta sonu  Niğde Kültür Merkezinde saat 14.30’da başlayan programda önce kokteyl verildi, öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları bazı çalışmalar da sergilenerek konuklar tarafından gezildi.

 

Kültür Merkezi Salonunda yapılan programda  Kreş kurucularından Fatih  Suman  yaptığı kısa konuşmasında “ Çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğilme çağları 0-6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim ettiniz, bizim için gurur verici olup, bu vebali yerine getirme için gayretle çalıştığımızdan emin olmanızı diliyorum. Hedefimiz öğrencilerimizi bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda çağdaş yaşamın getirdiği bilgi, beceri ve değerlerde donatarak, paylaşmayı bilen, katılımcı, sorgulayan ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir. Çünkü onlar bizim sahip olduğumuz en değerli varlıklardır…” dedi ve programda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Okul Müdürünün konuşmasının ardından   üç,  dört, beş ve altı yaş gurubu öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı skeçler, mehteran takımı, kına gecesi, türkish kovboy  gibi oyunlar ile çeşitli dans ve koro halinde söyledikleri şarkılar ve oyunlar izleyenleri hayran bıraktı. Zaman zaman da kahkaya boğdu.

 

Yıl içinde yapılan faaliyetlerden oluşan slayt gösterisi ilgi ile izlendi.  Çocukların programda giydiği kostümler ise görülmeye değerdi. Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi,  Seel Ajansın organizesi ile her yıl düzenlediği çeşitli etkinlikler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu programları ile de yine,  öğrenci ve velilerle en iyi nasıl kaynaşılabileceğinin de en güzel örneğini ortaya koydu.

 

Programın sonunda altıncı yaş grubundaki mezun  öğrencilere  diplomaları  okul yöneticileri ve  öğretmenler tarafından takdim edildikten sonra program son buldu.

 

 Suman Kreş'in İnternet sitesi için Tıklayın...



Editör: TE Bilişim