Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özel’in görev süresinin sona ermesi ve müdürlük makamına Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu’nun atanması dolayısıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi.


Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlük makamında gerçekleştirilen törene rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün yanı sıra Genel Sekreter Doç. Dr. Ethem Akyol da katıldı.


Törende konuşan rektör Prof. Dr. Adnan Görür Doç. Dr. Mehmet Özel’e, görevde bulunduğu süre boyunca sağladığı katkılar ve yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve günün anısına plâket takdim etti.

Görevini Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu'na devreden Doç. Dr. Mehmet Özel de, süreç içerisinde en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, Enstitüsü çalışanlarına teşekkür etti ve konuşmasını tamamladı.

Önemli bir göreve atandıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu ise bu görevi yürütebilmek için çalışma arkadaşlarıyla beraber var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Sosyal Bilimler Enstitüsünü daha ileriye taşıyacaklarına inandıklarını vurgulayan Doç. Dr. İskenderoğlu, devraldığı bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim