Bor Sınav Dergisi Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencilerini ödüllendirdi.
 
Tyana Otel’de düzenlenen ödül törenine, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Sınav Dergisi Dershanesi Genel Müdürü Kenan Acar, Niğde Sınav Dergisi Dershanesi Müdürü Rıfkı Urlu, Bor Sınav Dergisi Dershanesi Müdürü Arif Kaan Yalçın, okul müdürleri, dershane öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.
 
Dershane Kurucusu Arif Kaan Yalçın, Niğde’nin sınavlarda yakaladığı başarıdan ve Bor Sınav Dergisi Dershanesi’nden iki Türkiye birincisi çıkarmaktan duyduğu mutluluğunu ifade etti.
 
Bir milyon öğrenci arasından Niğde’den iki tane 500 tam puan alan öğrenci çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yalçın, “Şehrimizin SBS ve LYS’deki başarıları bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Niğde’nin 81 il içinde ilk beşte olmasında bütün eğitim kurumları gibi bizim de katkımızın olduğunu düşünüyoruz. Bir her sene Bor’dan Türkiye birincisi çıkarmayı istiyoruz. Bu başarıda katkıları olan başta Fahri Kirt İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine, ailelerimize, öğretmen kadromuza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Ödül töreninde bir konuşma Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat da, Bor’dan iki öğrencinin tam puan alarak Türkiye birincisi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçmişte olduğunu gelecekte de ilçenin eğitimdeki başarılarla adından söz ettireceğini ifade etti.
 
Sınav Dergisi Dershanesi Genel Müdürü Kenan Acar da sloganlarının “Gözü Yükseklerde Olanların Dershanesi” olarak belirlendiğini ve bu hedeflere hemen hemen bütün illerde ulaştıklarını söyledi. Dershanelerinin ayırım yapmadan eşit şekilde her düzeydeki öğrencinin beklentilerini karşıladığını vurgulayan Acar, Sınav Dergisi Dershanesi'nin 2007 yılından bu yana her yıl "En İyi Dershane" seçilerek "Tüketici Kalite Ödülü" alan tek dershane olduğunu belirtti.
 
Konuşmaların ardından 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Bor Sınav Dergisi Dershanesi öğrencileri M. Numan Çam ve M. Enes Toklu’ya plaket ve hediyeleri verildi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim