Niğde SGK İl Müdürlüğümüze 02.04.2015 tarihinde Niğde Selçuk İlköğretim Okulu müdürü Orhan ÇETİN beraberinde 4. Sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmeni ile oluşan bir heyetle birlikte ziyarette bulundu.


İl Müdürlüğümüze yapılan ziyaret İl Müdürümüz Sayın Mustafa TURAN’a öğrencilerin çiçek taktimi ile başladı. İl Müdürümüz  öğrencilere yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.


Ziyaret İl müdürlüğünün yemekhanesinde gerçekleşen öğle yemeği programı ile devam etti. Programa  İl Müdürü Mustafa TURAN ve İl Müdür Yardımcıları Mehmet ÖZIŞIK ve Ömer Faruk İLHAN’ın katılımlarıyla samimi bir ortamda gerçekleşmiş olup, Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Orhan ÇETİN’in konuşması ile devam etti. Sayın ÇETİN konuşmasında; SGK İl Müdürü Sayın TURAN’ın bu ince davetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘bu tarz ziyaretlerin öğrencilerin sosyal güvenlik ile ilgili bilgileri kazanmalarına vesile olacağını ifade etti.

Yemekten sonra Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Orhan ÇETİN, Sayın TURAN’a teşekkürlerini ileterek kurumdan ayrıldı.



Editör: TE Bilişim