Niğde Belediyesi’nin düzenlediği Şehir Konferansları’nın dokuzuncusuna Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür konuşmacı olarak katılacak.


Niğde Belediyesi Şehir Konferansları’nın dokuzuncusunda Niğde Üniversitesi’nin gelişimi, değişimi ve şehirle etkileşimi konu edilecek. Belediye-üniversite işbirliği doğrultusunda Niğde Üniversitesinin gerçekleştirdiği çalışmalar, yürütülen önemli projeler, sahip olduğu ve öğrencilere sunduğu imkânlar da ele alınacak.


Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan ile başlayan şehir konferanslarına,
Şair-Yazar Mustafa Özçelik, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Koç, Araştırmacı, Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahin Oruç, Star Gazetesi Başyazarı Prof. Dr. Mehmet Altan, Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şaban H. Çalış, Gazeteci Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne ve Gazeteci - Yazar Faruk Mercan katılmıştı.


30 Aralık 2010 Perşembe günü Derbent Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Adnan Görür “Şehir ve Üniversite” konulu konferans verecek. Konferans Niğde Üniversitesi Derbent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve saat 19.00'da başlayacak.



Editör: TE Bilişim