Başpınar İlköğretim okulu 1. Sınıf öğrencileri okuma bayramında hünerlerini sergilediler.
Başpınar İlköğretim Okulu 1-A ve 1-B şubesi öğrencileri tarafından, öğretmenleri Nuray Aslan ve Sefa Çetinkaya’nın gözetiminde geçtiğimiz gün yaptıkları etkinlikle konuklarına unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Etkinliğe okul idareci ve öğretmenleri, Okul Aile birliği yönetimi ve veliler katıldı.
Bor Kız Meslek Lisesi Sosyal Salonunda yapılan programa İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlandı. Okumayı ilk defa öğrenen minikler yaptıkları gösteriler ile büyük ilgi topladı,  sık sık alkışlandı.
Başpınar İlköğretim Okuluna hayır sever iş adamı Mehmet Güleç tarafından yeni ek bina inşaatı hızla devam ediyor. Halen  Bor’da sosyal salonu olmayan tek okul olan Başpınar İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencileri, ancak sınıflarda hazırlayabildikleri faaliyetleri zaman zaman prova bile yapmaksızın velilerin beğenisine sunuyorlar.
Geçtiğimiz ay 23 Nisan Bayramı programı ve Ana Sınıfının hazırladığı birbirinden güzel programlar büyük ilgi görmüştü.
Bu yıl ünlü Başpınar Bahar Şenlikleri yok
Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur, yönetim kurulu kararına göre bahar şenliklerinin bu yıl yapılamayacağını belirtti.
Çopur ; "Ek bina inşaatından dolayı okul bahçesinin küçük bir bölümünü kullanılabiliyor. Bu alanın da dar olmasından dolayı her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve çoşku ile geçen Başpınar İlköğretim Okulu Bahar Şenlikleri bu yıl yapılamayacaktır. Okul inşaatının bitmesinden sonra yeni binada Sosyal Salon ve her türlü teknik donanım  olacağından,  Başpınar İlköğretim Okulu yine kendisinden başarı ve sosyal faaliyetleri ile bahsettirecektir” dedi.
BOR İLÇEMİZ OKUL ETKİNLİKLERİ HABER VE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Başpınar Öğrencileri Matematik Olimpiyatlarında haberimiz için  Tıklayın

Başpınar Başarılı Öğrencilerini ödüllendirdi haberimiz için Tıklayın...




Editör: TE Bilişim