Niğde Üniversitesi   Prof. Dr. Adnan Görür’ün öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorularını cevapladığı Rektör-Öğrenci Buluşmaları başladı. Bu yıl 3. sü gerçekleştirilen toplantıların ilki Derbent Kültür Salonu’nda Eğitim Fakültesi ve Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle yapıldı.


Toplantıyı kısa bir açılış konuşması yaparak başlatan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, bilgi alışverişi ve iletişimden yola çıkarak katılımcı bir yönetim anlayışının hâkim olmasını hedeflediğini belirtti. Toplantılar aracılığıyla öğrencilerin sorun ve beklentilerini öğrenip karşılamak istediklerini dile getiren Rektör Görür, öğrencilerin görüş ve düşünceleriyle üniversite yönetimine katılımlarını da sağlamayı planladıklarını söyledi.

Sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini Rektöre yüz yüze iletme şansı bulan öğrenciler de kendilerine bu imkânı tanıyan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e teşekkür ettiler.

Rektör-Öğrenci buluşmaları 20 Aralık'ta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile 21 Aralık’ta Fen Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri ile 22 Aralık’ta Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile 23 Aralıkta Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile 27 Aralık'ta ise Bor Meslek Yüksekokulu ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle gerçekleştirilecek.


Editör: TE Bilişim