Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Bor Fen Lisesi öğrencilerine, ‘İnterneti Güvenli Kullanma Ve Sosyal Medya' konulu seminer verdi.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ile Belgelendirme Büro Amirliğin de  görevli aynı zamanda Sosyal Medya Uzmanı Polis Memuru Ahmet Altındal tarafından Bor Fen Lisesi konferans salonunda İnterneti Güvenli Kullanma Ve Sosyal Medya konulu seminer gerçekleştirildi.
Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından “İnternet sonsuz bir erişim aracı. Sınır tanımayan bir iletişim aracı. Bu iletişim aracını kullanırken, geleceğimiz olan sizlerin güvenli şekilde erişim sağlaması hepimizin ortak arzusu. İnternetin bazı sakıncaları olduğunu hepimizin bilmesi gerekiyor. Bu toplantı da sakıncalı durumları görmeniz açısından oldukça verimli olacaktır” şeklinde bilgilendirmeler yapıldı.

Daha sonrada  Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Belgelendirme Büro Amirliğin de  görevli aynı zamanda Sosyal Medya Uzmanı Polis Memuru Ahmet Altındal  slayt eşliğinde yaptığı sunumunda, internetin çağın gelişiminde çok yararları olduğunun altını çizerek, ancak güvensiz olarak ve doğru kullanılmadığında zararlarının da ciddi olabileceğini belirtti. Polisler,  Sosyal paylaşım sitelerinde çok fazla özel bilgilerin paylaşımının kötü niyetli insanların eline geçtiğinde zor durumda kalınacağının altını çizdiler. Gençlerden her yaşadıkları sorunda polisin 24 saat onlar için bir abla bir abi gibi hazır olduğu da belirtildi.


Seminer sonrası Bor Fen Lisesi Müdürü Bor İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından dolayı polislere teşekkür etti. 

 
Editör: TE Bilişim