Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Biyolojik ve Tıbbi Bilimler Kongresi ”ne katılmak için Pakistan’dan gelen öğretim üyeleri, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Heyette; Government College University Dekanı Dr. Farhat Jabeen, Government College University öğretim üyeleri Dr. Azhar Rasul ve Dr. Ghulam HUSSAIN ayrıca Sargodha University öğretim üyesi Dr. Muhammad Mustaqeem yer aldı.

Ziyarette; üniversiteler arasında devam etmekte olan işbirliklerinin, projelerin devamının sağlanmasına ve aradaki bağların kuvvetlenmesine yönelik fikir alışverişlerinde bulunuldu. Dr. Farhat Jabeen, kendilerinin sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıp, ağırlanmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek heyet adına, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, Quaid-i-Azam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammad Ali için, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından kendilerine iletilmek üzere, fakülte dekanı Dr. Farhat Jabeen’e hediye takdim edilmesiyle son buldu.


 
Editör: TE Bilişim