Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Üniversitelerde okuyan yetim ve öksüz bireyler ile ortaokul ve lisede öğrenim gören yetim, öksüz ve takdirname alan başarılı öğrencilerle tanışarak onlara rol model olmalarının amaçlandığı yemekli buluşma programı düzenlendi.



Niğde Grand Hotel’de önceki gün akşam gerçekleştirilen Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yemekli buluşma programına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan katıldı.


Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, büyük zorluklara ve sıkıntılara göğüs gererek, okuma azimlerini devam ettiren Üniversite öğrencileri ile yine bütün yoksulluklara rağmen Ortaokul ve Lise seviyesindeki eğitimlerini devam ettiren çocukları bir araya getirdiklerini belirterek; “Amacımız sıkıntılara rağmen büyük bir azimle Üniversite hayatlarına başarıyla devam eden Ortaokul ve Lise öğrencilerini buluşturarak okuma azminin paylaşılması ve Üniversitelerdeki okuyan öğrenci kardeşlerimizin rol model olmalarının sağlanmasıdır” dedi.


Bu güzel buluşmanın gerçekleşmesinde katkıda bulunanları da unutmayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mercan, “Bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen Grand Hotel Genel Müdürü Fatih Bulut’a yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah, bu bir başlangıç olur ve bu tür organizasyonlar devam eder” şeklinde konuştu.





Editör: TE Bilişim