Ak Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi 2013-2014 öğretim yılı ilköğretim haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Okulun hayatımızda; evlatlarımızı hayata hazırlamak, öğrenme ve gelişme çabalarını başarıya ulaştırmak, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunmak gibi önemli görevleri olduğunu bildiren Selvi, şunları kaydetti:

Okul, insan hayatında aileden sonra en önemli basamaktır. Çocuklarımızın gelişimi ve topluma faydalı birer birey olma yolunda önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatı, biz büyüklerin göstereceği itina ve öğretmenlerimizin gösterdiği ve göstermeye devam edeceği sabır ve fedakarlıklar nihayetinde sağlam temeller üzerinde inşa edilecektir. Milletimizin bizlere verdiği emanetin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk gereği, atacağımız her adımın, göstereceğimiz her başarının, öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli geçmesini beraberinde getireceğinin ve birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacağının bilincindeyiz.

Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Her geçen gün bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek, daha sağlam bir geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 2013-14 öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; ülkemizin geleceği olan evlatlarımıza başarılar diliyorum. 


Editör: TE Bilişim