2010 yılı içerisinde asfaltlanan okul bahçeleri için veliler ve öğrenciler Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyor. 
75. Yıl Mehmet Göker Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Oktay Özdaş, Müdür Yardımcıları Şahin İnce ve Hayrettin Bülbül, Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Emiroğlu ile birlikte Başkan Akdoğan’ı ziyaret ettiler. 
Okullarının bahçesinin asfaltlanmasının önemli olduğunu dile getiren 75. Yıl Mehmet Göker Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Oktay Özdaş; “Okul bahçemizin asfaltlanması konusunda göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür ediyoruz. Okul bahçesinin daha önceki durumu itibariyle çocuklarımız spor yapamıyordu. Okul bahçesinin betonu kırık ve taşlık olduğundan öğrencilerimiz yürümekte dahi zorlanıyordu.  Okulumuzun büyük çoğunluğu yatılı öğrencilerimizden oluştuğundan 24 saatleri okulda geçiyor. Bu bakımdan okulun bahçesinin asfaltlanması bizim için çok önemliydi. Okul bahçemizin asfaltlanması ile öğrencilerimiz daha rahat” şeklinde konuştu. 
Çocuklarımızın eğitimi bizim için önemlidir diyen Başkan Akdoğan; “Hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Belediye olarak okullarımız için yapabileceğiz ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı itinalı bir şekilde geleceğe hazırlamamız lazım” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim