Niğde Üniversitesi’nin genç eğitimcileri öğretmenliği yerinde öğrendiler.


 

 

Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Yrd. Doç Dr. Oğuz Çetin, Öğr. Gör. Ekrem Toprak ve yaklaşık 100 öğrenci ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okullarını ziyaret etti. Eğitim fakültesi öğrencileri okuldaki öğrenme ortamlarını inceleyerek eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izleme şansı elde ettiler.

 

 

ODTÜ Niğde Okulları Müdürü Aydın Akbaş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Oğuz Çetin ve Öğr. Gör. Ekrem Toprak Eğitim Fakültesi Müzik, Fen Bilimleri, Matematik bölümü öğrencileri ile okulumuza bir ziyareti gerçekleştirdiler. Genç meslektaşlarımızla okul işleyişi ve eğitim öğretim uygulamalarımızla ilgili paylaşımlarda bulunduk. Okulun tüm bölümlerini gezmelerine imkan sağlayarak teorik olarak öğrendikleri bilgileri uygulama yerinde gözlem yoluyla pekiştirmelerine katkı sağlamaya çalıştık. Gelecekte öğretmenlik mesleğine adım atacak öğretmen adayları önceki yıllarda da okulumuzu ziyaret etmişlerdi. Bu yıl Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri üçüncü kez okulumuzu ziyaret etmiş oldular"dedi.


Okul Müdürü Akbaş açıklamasının devamında; "Öğretmen yetiştiren kurumların okullarla işbirliği yapması, karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilmesi öğrencilere büyük katkı sağlamaktadır. Ziyareti gerçekleştiren Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Oğuz Çetin, Öğr. Gör. Ekrem Toprak ve Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür eder, genç meslektaşlarıma derslerinde ve ileriki meslek yaşamlarında başarılar dilerim.”dedi.





 

Editör: TE Bilişim