Niğde Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM), Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) üyesi oldu.

Önlisans, lisans ve lisansüstü programların dışında eğitim ve sosyal etkinlik programları düzenleyerek kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak ve yaşam boyu eğitim ve öğretimi desteklemek amacıyla kurulan Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) gerçekleştirilen üyelikle birlikte eğitim programlarını daha da artırmayı hedefliyor.

Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi ile üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinin mali ve bürokratik sorunlarının yetkili merciler karşısında tek elden güçlü şekilde temsil edilerek çözümlenmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda sürekli eğitim merkezlerinin ortak proje önerileri oluşturma, ortak eğitimlerin düzenlenmesinde koordinasyon görevi üstlenen ve merkezlerde düzenlenen tüm eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme, belgelendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapıyor.

Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM), Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) konseyine gerçekleştirilen üyelikle eğitim programlarını daha artırıp çeşitlendirmeyi ve diğer üniversitelerin sürekli eğitim merkezleriyle ortak eğitim programları gerçekleştirmeyi  hedefliyor.

 

Editör: TE Bilişim