Ekinci, Yeni Atanan Öğretmenlere Tavsiyelerde Bulundu.


Foto galeriye git


Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2013 Eylül ayı ataması ile Niğde’ye 82 öğretmenin atandığını söyledi.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atmaları gerçekleştirilen ve kararnameleri çıkan öğretmenler ile tek tek tanışan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, göreve yeni başlayan öğretmenlere tavsiyelerde bulunarak öğrencilerin kendilerini beklediğini ve onlara sahip çıkmalarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 40 bin öğretmen ataması gerçekleştiğini belirten Ekinci, Niğde’ye bu atamalardan çeşitli branşlarda 82 kontenjan ayrıldığını söyledi. Atanan öğretmenlerin hemen göreve başlayacaklarını kaydetti.

Göreve başlayan öğretmenler ile tek tek tanışan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, onlara tavsiyelerde bulundu. Eğitimde en önemli unsur ve etkenin öğretmen olduğunu vurgulayan Ekinci, “ Niğde’mizde eğitim camiasına katılan 82 öğretmenimize hoş geldiniz diyorum. Sizlere emanet edilen öğrencilerimize sahip çıkmanızı istiyorum. Sizler onların gözünde birer anne ve babasınız” diye konuştu.


Niğde’ye yeni atanan öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kararnamelerini alarak göreve başlamak için okullarına gitti. Atandıkları okullar ile ilgili ilk bilgileri müdürlükten alan öğretmenler atandıkları için çok mutlu olduklarını ve bir an önce göreve başlayarak öğrencileri ile beraber olmak istediklerini belirttiler.

7 branşta 82 öğretmen atandı.  Niğde’ye ilk atama ile gelen 82 öğretmenin branşları ve atama sayıları ise şöyle oldu. Arapça 2, Bilişim Teknolojileri 30, Biyoloji 6, El Sanatları 2, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji 22, Rehber Öğretmen 19, Yiyecek İçecek Hizmetleri 1.  


 

Editör: TE Bilişim