Öğrencilerinin ve personelinin gereksinimlerini en üst düzeyde karşılama amacı doğrultusunda yeni sosyal mekânlar oluşturulmasına büyük önem veren Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşke içerisine yaptırdığı modern kafeteryayı düzenlenen törenle öğrenci ve personelinin hizmetine açtı.

Rektörlük binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi arasında kalan alana yapılan kafeteryanın açılış törenine Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Bayrak, Fakülte Dekanları, işletme sahipleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, açılışı yapılan mekânla birlikte üniversitenin büyük bir ihtiyacının giderildiğini belirtti. Merkezi bir yerde öğrencilerin özgürlüklerini rahatça kullanabilecekleri bir mekânın oluşturulmasının önemli olduğunu vurgulayan Rektör Görür, mekânı oluşturmuş olmaktan ve açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açılış sonrası gezilen ahşap kaplamalı ve bölmeli kafeterya öğrencilere ve üniversite personeline hizmet verecek.




Editör: TE Bilişim