Niğde Üniversitesi Öğrencilerinden Kan bağışı, süt bağışı, ağaç dikme etkinliği, kırtasiye yardımı ve son olarak oyuncak dağıtımı.
 Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürüttükleri faaliyetleri tüm hızıyla sürdürüyor. Öğrenciler son olarak “Getir Bir Oyuncak Sevindir Bir Yumurcak” adlı kampanya dâhilinde topladıkları oyuncakları Ali Ulvi Arıkan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttı.
Vatandaşlardan, Niğde Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinden toplanan oyuncakları minik öğrencilere dağıtan üniversite öğrencilerine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Aydın Kolukısa ve İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser eşlik etti.
 Yrd. Doç. Dr. Halil Tokcan’ın danışmanlığında topladıkları oyuncakları minik öğrencilere dağıtan üniversite öğrencileri minik öğrencileri sevindirmekten duydukları mutluluğu dile getirirken İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, okul idaresi ve öğrenciler bu tür etkinliklerin artırılarak devam etmesini beklediklerini söylediler.
 
Editör: TE Bilişim