Polis Akademisi Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ile Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Suç Araştırmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Tekin, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Yayla ve Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Ceza Adaleti Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhterem Dilbirliği, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam

Rektörlük makamında pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde POMEM Müdürü Mehmet Kemal Arısoy’a ve beraberindeki öğretim üyelerine Üniversitede yürütülen bilimsel gelişmeler hakkında bilgiler vererek nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür iletti.

Niğde POMEM Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ise heyet adına yaptığı açıklamada Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar’a, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde’nin gelişimine sunduğu katkılar ve sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür etti.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona eren ziyarette ayrıca günün anısına, Polis Akademisi Dr. Öğr. Üyesi Muhterem Dilbirliği tarafından, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a, kendisinin yazdığı “Avrupa’da Din ve Vicdan Özgürlüğü” adlı kitap hediye edildi.

Editör: TE Bilişim