Niğde gençlik merkezi ve üyeleri ziyaretlerine hız kesmeden devem ediyor.

 

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesindeki gençlik merkezi sevgi evlerine yapmış olduğu anlamlı ziyaretten sonra rotasını rehabilitasyon merkezine çevirdi.

 Gençlik merkezi ve üyelerinin yapmış olduğu ziyaret sohbet havasında geçerken üyelerce rehabilitasyon merkezi tanındı ve ardından derste olan engelli çocuklarımıza çikolata ikramında bulunarak onlarla bire bir sohbet etme imkanı bulduk. hoşgeldınız sözcükleri bizleri  karsılarken objektiflerimize gülücüklerini sığdıran engelli çocuklarımız  bizlere duygulu anlar yaşattılar.Rehabilitasyon merkezi öğretmenleri bizlere engelli çocuklarımızın almış oldukları eğitim sonrasında gösterdikleri gelişmeleri örneklendirerek anlatırken, çocukların engellerinin sevgi eğitim ve emek ile aşılacağını belirtti.aklımızda bizi hüzünlendiren tek bir şey vardı ilimizde engelli diye bastırılmış daha kaç çocuğumuz vardı.

  

Rehabilitasyon merkezini gezerken bekleme salonlarında çocuklarını bekleyen, aynı kaderi paylaşan annelerin kurdukları arkadaşlıklar gözümüze çarptı. rehabilitasyon merkezi çalışanları, engelli çocuklarımız ve aileleri yapmış olduğumuz ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirerek bizleri yolcu ettiler.

       











Editör: TE Bilişim