Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ( ÇYDD) Niğde Şube Başkanı Suna Özmen, ÇYDD olarak, ücretsiz Türkçe, İngilizce ve Matematik kursları başlattıklarını ifade ederek isteyen herkesin katılabileceğini belirtti.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Niğde Şube Başkanı Suna Özmen, ÇYDD olarak, ücretsiz Türkçe, İngilizce ve Matematik kursları başlattıklarını  kurslara sadece bursiyerlerin değil isteyen herkesin katılabileceğini belirten Özmen, “İlköğretim ve ortaöğretim kurslarını Eğitim Fakültesinde okuyan Üniversiteli bursiyelerin verdiğini ifade etti.
Özmen ; “Ders veren kızlarımız bir, iki sene sonra öğretmen olacaklar, bu bu kurslar onlar için de staj gibi oluyor. Küçük kızlarımız da üniversitede okuyan ablaları ile tanışarak onları daha yakın tanıyarak onlar gibi olmaya üniversite okumaya özeniyorlar. Kurslarımız çok keyifli geçiyor.
2010 – 2011 Eğitim ve öğretim yılını geride bıraktık. Niğde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden burs alan kızlarımız karnelerini getirdiler, başarı seviyemiz çok yüksek. Bu sene SBS ve ÖSS sınavlarından güzel sonuçlar bekliyoruz. Yerleştirme yapıldıktan sonra sevincimizi sizlerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.
Suna Özmen, kursiyerlere yaz tatilinde en az 20 kitap okutma hedefi koyduklarını ifade ederek ; “ Öğrencilerimizi onlara verdiğimiz kitapları okuyarak geri getiriyor ve yenisini alıyor. Tatilde en çok kitap okuyan öğrenciye armağanımız olacak “şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim