Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şakire Nur Türkköse Kültür ve Turizm Bakanlığının açmış olduğu “ Türk Kültüründe Nevruz” konulu komposizyon yarışmasında “Nevruz Yürekli Baharın Kızı” isimli komposizyonu Türkiye genelinde ikinci oldu.
 
Kültür Turizm Bakanlığı’nın Nevruz kutlamaları çerçevesinde Bütün Türkiye geneli özel ve resmi ilköğretim okulları, lise ve dengi okul öğrencileri arasında düzenlenen “Türk Kültüründe Nevruz” konulu resim, şiir ve kompoziyon yarışmaları kapsamında “Kompoziyon” dalında Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şakire Nur Türkköse ikincilik ödülüne layık görüldü.
 
 
Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şakire Nur Türkköse ikincilik ödülünü  almak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Ankara’ya davet edildi. 19-22 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacak bir tören ile başarılı öğrencimize ödüllü verilecek.


Okul öğrencisi Şakire Nur Türkköse’nin bu başarısı Bor Toki Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrenci arkadaşları arasında sevinçle karşılandı.


Haber metin izinsiz alınamaz... [email protected]

Editör: TE Bilişim