Bor Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencileri 8 Mayıs anneler günü dolayısıyla program düzenledi. 



Cumartesi günü saat 15:00'de Cumhuriyet İlkokulu tiyatro salonunda gerçekleştirilen programa Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özdüdoğru, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan anneler günü programında ilk olarak okul müdürü İsmail Ersoy bir açıklama gerçekleştirdi. 

Ersoy, konuşmasında: "Annelerimiz bu dünyadaki en değerli varlıklarımızdır. Bizi bugüne kadar yetiştirip getiren annelerimize ne kadar teşekkür etsek az olur. Bugün burada okulumuz Anasınıfı öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Siz değerli annelerimize böyle bir program sunmaktan dolayı çok mutlu olduk" diye konuştu. Okul müdürü İsmail Ersoy'un konuşmasının ardından minik öğrenciler hem şiir okudular, hem de gerçekleştirdiği gösterilerde hünerlerini sergilediler. Minik öğrencilerin sergiledikleri performanslar protokol üyelerinden ve izlemeye gelen velilerden tam not alırken, salonda zaman zamanda büyük bir alkış tufanı yaşandı. 

Gösterilerin ardından Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru'da bir konuşma gerçekleştirerek annelerin bireyler için ne kadar önemli olduğunu vurguladı ve şöyle konuştu: "Annelerimiz bir gün değil her gün hatırlanması gerekiyor. Bütün anneler bunu hak ediyor. Dinimizde de Cennet annelerin ayakları altındadır diye belirtiliyor. Bugün buralara geldiysek annelerimizin üzerimizde çok emeği var. Okulumuza ve emeği geçen herkese bu anlamlı etkiinlikten dolayı çok teşekkür ederim." şeklindeki ifadelerle sözlerini noktaladı.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, programı hazırlayan öğretmenlere plaket takdim etti. 

Program, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle son buldu.
Editör: TE Bilişim