İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Niğde’deki okulları gezerek inceleme ve denetimlerini sürdürüyor. İkinci yarıyılın başlaması ile birlikte okul ziyaretlerine ağırlık vereceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Ekinci, okul ve kurum gezilerine devam edeceğini söyledi.


Niğde genelinde eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla bir program hazırladıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Ali Durak ile beraber Behzat Ecemiş, Ali Ulvi Arıkan ve Halil Kitapçı İlköğretim Okullarında incelemelerde bulundu.

Eğitim kurumlarının durumunu yerinde görmek ve sorunları tespit etmek amacıyla okul ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Ekinci, “Okullarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle görüşüyoruz. Onların sorun, istek ve dileklerini yerinde dinlemek istiyoruz. Okullarımızı ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Varsa sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını üreteceğiz." dedi.  


İncelemelerde bulunduğu okullarda bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Ekinci sınıfları da gezdi. Öğrencilerle bir müddet sohbet eden ve öğrencilerin sorduğu soruları cevaplayan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, daha sonra öğretmenlerle ile birlikte toplantılar yaptı.


 

Editör: TE Bilişim