İlimiz Merkez Mevlana Ortaokulu sosyal etkinlikler konusunda boş durmuyor.Öğrencilerin bu tip çalışmalara katılmasını teşvik eden okul yönetimi zengin içerikli ve başarılı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Son olarak muhteşem bir bilgi yarışması organizasyonu yapan okulda şimdi de etkileyici bir Şiir Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmada birbirinden güzel şiirleriyle okul öğrencileri hünerlerini sergilediler.

Okul genelinden 31 öğrencinin katıldığı bu güzel organizasyonda her sınıf düzeyinden dereceye giren öğrenciler belirlendi ve ödüllendirildi. Okulun Türkçe öğretmenlerinden oluşan jüri,öğrencileri ses tonu,vurgulama,beden dili gibi  yönlerden değerlendirmeye tabi tuttu.

Yarışma öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Halis ERÇATIM; Mevlana Ortaokulu olarak akademik başarı kadar bu tip çalışmaları da önemsediklerini ve bu çalışmaların öğrenci başarısını olumlu yönde etkilediğini düşündüklerini belirtti.Mevlana Orta okulunda bütün öğrencilerin katılabileceği bir sosyal etkinliğin mutlaka olduğunu belirten Halis ERÇATIM önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu çalışmalara daha da ağrırlık vereceklerini söyledi. 







Editör: TE Bilişim