Bor Mehmet Güleç İlkokulu 4-D sınıfı öğretmeni Ayla Öztürk ve öğrencileri  Sosyal Bilgiler dersi Milli Kültür konusu çerçevesinde  velilerin de katkısı ile farklı bir etkinlik yaptılar. 

Okul Sosyal Salonunda gerçekleştirilen Milli Kültür etkinliğinde öğrencilerin giyiminden, ev haline dönüştürülen bölümde kulanılan kilimler, halılar, ev eşyaları duvarda asılı resimler, küpler, sobalar, bakır kazanlara kadar bütün eşyalar sergilendi. 

Öğretmen Ayla Öztürk ve öğrencilerinin açtıkları Milli Kültür sergisi,  unutulmaması gereken ancak  günümüzde  unutulmuş bir çok yaşam biçimini de sergiyi gezenlere hatırlattı. 

Bor Mehmet Güleç İlkokulu 4-D sınıfı öğretmeni Ayla Öztürk önderliğinde, okul Müdürü Olcay Ayan,  öğrenciler ve velilerin destekleri ile düzenlenen serginin açılışını Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Şube Müdürü Nusret Müçen ve Mehmet Kaplan yaptı.

Açılışta folklör gösterisi ve küçük bir tiyatro sunumu da yapan öğrencilerin bu sergisi büyük ilgi gördü. Öğrenciler Sosyal Bilgiler dersini de ev odası haline dönüştürülen bölümde  yaşayarak, görerek de öğrenmiş oldular. 



 
Editör: TE Bilişim