Türkiye'nin en geniş katılımlı, Liselere Giriş Sınavına en yakın sonuçları içeren Özdebir Yayınları ve Yanıt Yayınları LGS Deneme sınavı Niğde'de yapılacak. 

ÖZDEBİR YAYINLARI  LGS DENEME SINAVI

Özdebir Yayınlarının Ortaokul 8. Sınıflara yönelik  olarak LGS Deneme sınavı  01 Mart 2019 Cuma Günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Niğde'de yapılacak. Özdebir Sınavına son başvuru tarihi ise 23 Şubat 2019 Cumartesi günü... Özdebir Yayınları Deneme Sınavı sadece 8. Sınıflara yönelik olacak. 

YANIT YAYINLARI 5., 6., 7. VE 8. SINIFLARA LGS DENEME SINAVI

Yine Türkiye'nin seçkin yayınlarından Yanıt Yayınları deneme sınavı ise LGS sınavına girecek olan Ortaokul 8. Sınıflar ile birlikte 5., 6, 7. sınıflara da yapılacak. Yanıt Yayınlarının LGS Türkiye ve Niğde Geneli Deneme sınavı 15 Mart 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek. 

LİSELERE YÖNELİK TÜRKİYE GENELİ TYT VE AYT DENEME SINAVI

Diğer yandan Üniversiteye hazırlıkta en katileti yayınlardan olan Paraf Yayınları da Türkiye Geneli TYT ve AYT Deneme sınavı yapılacak. Geçtiğimiz sene yapılan sınava yaklaşık 210 bin öğrenci katılmıştı. Türkiye'nin en prejtijli okullarından İstanbul Atatürk Fen Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Pertevniyal Lisesi, Haydarpaşa Anadolu Lisesi, Beşiktaş Anadolu Lisesi, Kabataş Anadolu Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi gibi okullar ile birlikte tüm Türkiye'de bir çok seçkin lise katılıyor.  

Binlerce öğrencinin katılacağı Paraf Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı ÖSYM'nin yaptığı TYT ve AYT sınavı zorluğu ve kalitesinde olduğu biliniyor. Bütün denemelerin sorularının videolu çözümleri yayınlanacak. 

Gerek Ortaokul öğrencilerine yönelik LGS Deneme Sınavı, Gerekse Liselere yönelik TYT ve AYT deneme sınavlarını Niğde'de Deneme Merkezi olarak da adlandırılan OKU KİTAPEVİ düzenliyor.

Niğde merkez ve ilçelerinden katılım olduğu deneme sınavları için irtibat telefonu: 0505 547 74 33 arayabilirsiniz. 

Niğde'nin DENEME MERKEZİ  Oku Kitapevi 
www.okukitapevi.com​








www.okukitapevi.com


 
Editör: TE Bilişim