Kendirli Grup’un Katkıları ile Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu’na  Z Kütüphane Açıldı.


Niğde’de “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Z Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin katılımı ile Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulunda Kendirli Grup’un katkıları ile kurulan “Z Kütüphane” nin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, Şube Müdürleri, Kendirli Grup adına Mustafa Aslan, idareci, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış sonrası bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “ Bakanlığımız tarafından yürütülen bu projeler kapsamında öğrencilerimiz kitaplardan uzaklaşmamış olacaklar. Ümit ediyoruz ki bu kütüphaneden hem öğrencilerimiz hem de bu bölgedeki halkımız faydalanacaklardır. Bu kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kendirli Grup adına konuşan Mustafa Aslan, “ Bu kütüphanenin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kütüphaneye ve ilimizde bu şekilde yapılacak olan faaliyetlere destek vermeye her zaman hazırız. Ayrıca Kendirli Grup adına ilimizde her yıl bir kütüphane yapılmasına katkı sağlayacaklarını dile getirdi. ” dedi.

Okul müdürü Ahmet Özkul’un verdiği bilgilerde, kütüphanenin hem öğrencilere hem de bölge halkına açık olacağını bildirilerek, “Okulumuzda kurulan kütüphane ile öğrencilerimiz müzik eşliğinde kitaplarını okuyup, sohbet etme imkanı bulacaklar. Buraya kim gelirse gelsin hiçbirini boş göndermiyoruz. Çay kahve ikramlarımızla gelenleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Kütüphanenin açılmasında desteklerini esirgemeyen Kendirli Grubuna, İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

















Editör: TE Bilişim