AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, LYS’de Türkiye birincisi olan Tamer Taşkıran’ı başarısından dolayı kutlayarak kendisine bir İpad Bilgisayar hediye etti.


Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) MF-2 ve MF-3 puan türlerinde Türkiye birincisi olan Niğde Fen Lisesi öğrencisi Tamer Taşkıran’ın Niğde eğitimindeki başarılı tabloyu taçlandırdığını ifade eden Kavaklıoğlu, onun sayesinde Niğdeli öğrencilerin özgüveninin arttığını söyledi. Milletvekili Kavaklıoğlu’na desteği için teşekkür eden Tamer Taşkıran ise lisans öğrenimini sürdürmek amacıyla Sabancı Üniversitesini tercih ettiğini ve Doğa Mühendisliği okuyacağını söyledi.


Öğrencilik hayatında parlak biri olan Taşkıran’a eğitim hayatının devamında başarı dileklerinde bulunan Kavaklıoğlu, ailesi başta olmak üzere başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve milli eğitim camiasını kutladığını kaydetti. Kavaklıoğlu açıklamasının devamında “Eğitime yatırımın değeri büyüktür. Niğde’de eğitimin çıtasını yükseltmek için var gücümüzle çabalamaya devam edeceğiz. Gelecekte başarılı bir nesil yetiştirmek için temeli sağlam atmak lazım. Sadece fiziksel açıdan değil niteliksel açıdan da eğitimi güçlendirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı sorumluluk kabul ettik” diye konuştu.


Tamer Taşkıran Haberleri için TIKLAYIN







 

Editör: TE Bilişim