Niğde Fen Lisesi’ninde içinde bulunduğu kampüs okullar bölgesine uzun uğraşlar neticesinde doğalgaz hattı çekildi.

Kampus Okullar bölgesine doğal gaz çekilmesinde çabalar sarf eden Niğde Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Faik GÖKALP, üç yıllık bir uğraş neticesinde  özellikle Niğde Milletvekili Sayın Ömer SELVİ ve okul müdürü sayın Ahmet DOĞAN’ın katkılarıyla okullar bölgesine münferit hat çekilmiştir. Doğalgaz hattı çekimi için EPDK’dan özel lisans alınarak Niğde-Bor yolundan okullar bölgesine(Koyunlu bölgesi) kadar olan yaklaşık 1,5 km’lik  alan ve okul bina, lojman ve pansiyonlarına hat çekildi. Bölgede Niğde Fen Lisesi, Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi, Niğde Tekstil Meslek Lisesi, Niğde Güzel sanatlar Lisesi ve Niğde Spor lisesi bulunmaktadır. Bu okullardan bu yıl için doğalgaz dönüşümünü sadece Niğde Fen Lisesi yaptırmış olup 25 Kasım 2013 tarihi itibarıyla okulumuz doğalgazla ısınmaya başlamıştır. Diğer okulların dönüşümü ise 2014 yılı içerisinde yapılacağını öğrenmiş bulunuyoruz."dedi. 

Bölgede bulunan okulların velileri ve idarecileri çabalarından dolayı Niğde Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Faik GÖKALP'e teşekkürlerini iletirken bu konuda emeği geçen ; 


Niğde Milletvekili Sayın Ömer SELVİ’ye

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cengiz ECEMİŞ’e

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ’ye

Niğde M.E.M. İnşaat Emlak Şube Müdürü Sayın İbrahim KUŞ ve ekibine

2010-2013 Yılları arası aile birliği başkanımız Sayın Tansel TOKMAK’a

Kapadokya Doğalgaz A.Ş. Bölge Müdürü Özenç GEZGİN ve çalışma arkadaşlarına okulumuza  doğalgaz bağlanma sürecindeki değerli katkıları için  minnet ve teşekkürlerini ilettiler. 

Editör: TE Bilişim