Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Özbelde Mevkiinde bulunan Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunda düzenlenen aşure programına katılarak öğrencilere aşure dağıttı.

 

Özbelde Mevkii Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunda gerçekleşen aşure dağıtım programına katılarak engelli öğrenci ve velileriyle bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı öğrenciler yoğun ilgi ile karşıladılar. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan dua edilmesinin ardından öğrencilere kendi eliyle aşure dağıtarak iyi dersler temennisinde bulundu.

 

Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlkokulu Müdürü Adnan Gümüş programa katılımlarından ve hizmetlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür etti.

 

Her zaman öğrencilerimizin yanındayız

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; " Bereketin sembolü olan bir aydır Muharrem Ayı. İnancımıza göre de özellikle de Muharrem Ayının onuncu gününde alış veriş yapılırsa o alışverişin bereketli olacağı söylenir. İnsanımız da bu inançla o güne denk getirerek alışveriş yapar. Öğretmen arkadaşlarımız sizlere farklı bir eğitim veriyor sizler de bu okulun öğrencileri olarak bizim gönlümüzde farklı noktadasınız. Okulumuzun kendine has bir özelliği olduğunu söyleyebiliriz. Belediyemiz gözünde halkımız gözünde farklı bir konumunuz var. Bu bakımdan Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulumuzun bize getireceği hiç bir talebi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze ileteceği talebin geri çevrilmemesi gerekliliğini biliyoruz. Bunun farkındayız bu noktada biz size hizmet ettik bu güne kadar. Bu günden sonra da sizlerin ve okulumuzun ve diğer okullarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Aşurenin yapımına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi.


Editör: TE Bilişim