Hüdavent Hatun İşitme Engelliler Okulu Programı Göz Doldurdu



Hüdavent Hatun İşitme Engelliler Okulunun Engelliler Haftası nedeni ile yaptığı program beğeni topladı.

Hüdavent Hatun İşitme Engelliler Okulu ve Beyazay Derneği katkıları ile il kültür merkezinde yapılan programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Beyazay Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürleri Ahmet Şenel ve Ahmet Sinan Ecer, Okul Müdürü Musa Dalkılıç, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.

Engelliler Haftası münasebeti ile düzenlenen program işitme engelli öğrencilerin istiklal marşı ile başladı. Programda öğrenciler öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları gösterilerini yaptılar. Öğrencilerin duymadıkları halde hatasız bir şekilde halk oyunlarını oynamaları programı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Program sonrası Beyazay Niğde Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi tarafından öğrencilere gül dağıtımı yapıldı.

Program sonrası konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, “Bu anlamlı haftada öğrencilerimiz yaptığı gösteriler hepimizi çok etkiledi. Burada aynı zamanda Beyazay Derneğini temsilen katılmış bulunmaktayım. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar engellerin aşılabileceğini anlatmaya yeter. Bizler her zaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyazay Derneği olarak onların yanındayız. Bu programın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Musa Dalkılıç ise, “Öğrencilerimiz Engelliler Haftasında çeşitli etkinlikler ile hünerlerini, sergilediler. Burada yapılanlar hayatta herşeyin yapılabileceğini ve azmin zaferini göstermektedir. Bu programda bizden katkılarını esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Beyazay Derneğine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diyerek konuştu. 






Editör: TE Bilişim