Niğde Merkez Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda çalışmakta olan aynı zamanda 8. Niğde İlksan il delegesi olan Mutlu ŞAHİN 3 Nisan 2021 Cumartesi günü tüm Türkiye’de yapılacak olan İlksan (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı ) ilçe temsilcisi seçimlerinde Niğde Merkez ilçesi ilçe temsilciliğine aday olduğu açıklandı.

8. Dönem Niğde il temsilcisi seçilen MUTLU ŞAHİN 9. Dönemde de sandığın asıl sahibi olan İLKSAN üyelerinin sandığına gelerek sandığa sandıktakı haklarına sahip çıkmalarını bekliyorlar. 

Emeğiniz emanetimizdir

Emeğiniz Emanetimizdir diyen Mutlu Şahin; İlksan konusunda sorumluluktan kaçmadık . Güveninize layık İLKSAN’ı yaşattık ve büyüttük 1996 eski 3 milyon borcu ve batık durumda olan üyesine bir maaş tutarında ikramiyesini zar zor bulan İLKSAN.  Bugün 2,1 Milyar TL nakitte ve 3 milyar TL mal varlığına sahip olan emekli üyesine 10 maaş tutarında ikramiye verebilen yine üyelerine karşılıksız evlilik, doğum, cenaze, emeklilik, terör maduriyeti, şehitlik, afet yardımı, ferdi hayat sigortası, sağlık destek yardımı toplamda 10 kalemde yardım eden bir sandık haline geldi çok yakında kanser hastası üyelerine hastalığın evresine göre 15 bin ila 45 bin TL arasında sosyal yardım yapacaktır . Her geçen gün büyüyor ve göz dolduruyor. Büyüdükçe yaptığı sosyal yardımlar ve emeklilik yardımı da artıyor. Üyesine 2. Bir emeklilik maaşını verebilecek güce ulaşma yakında emin adımlarla ilerliyor." dedi. 

İLKSAN’da söyleyecek çok sözümüz var 

               Mutlu Şahin Niğde genelindeki İlksan adayları hakkında da bilgi verdi; " İLKSAN ilçe temsilciği seçimlerinde ilimizde 7 ilçe temsilcisi seçilecek Türk – Eğitim Sen olarak hazırladığımız bu seçimlerde 7 tane ilçe temsilcisi adayımızla İLKSAN’ın maceraya sürüklenmemesi için adayız.

Niğde Merkez ilçe de

Veli Hayta ve Mutlu ŞAHİN

Altunhisar : Mehmet GÖÇER

Bor : Ahmet Yasin ÖZÇELİK

Çamardı : Yahya ÇİMEN

Çiftlik : Turhan SAKARYA

Ulukışla : Abdulkadir AK

Türk Eğitim Sen üyesi olan adaylarımızdır . Bu adaylarımıza tüm ilksan üyelerinin desteğini bekliyoruz.

2016 İLKSAN seçimlerinde sandığı protesto edip seçime katılmayan zihniyet son seçimlerde İLKSAN üyelerinin sadece %26’sı oy kullandı. Bu seçimde kayıtsız kalmayalım diyerek yalan yanlış algı operasyonu yapmaktadır . Ama şunu biliyoruz ki İLKSAN üyesi arkadaşlar feraset sahibi insanlardır. Sandıkta gerekli cevabı verecektir.  Bizim paydaşlarımız tüm eğitim çalışanlarıdır. Sandıkta eğitim çalışanlarının paylarını arttırmanın mücadelesini veriyoruz. Onun için Yaşatacağız ve Büyüteceğiz diyoruz" şeklinde konuştu. 

              

Editör: TE Bilişim